Нов веб сајт

ZOO_LOGO

Пуштен во употреба новиот веб сајт на Зоолошката градина :)
Линк

Ноќ на вештерките

Постер

Во нашата Зоолошка градина, по повод Ноќта на Вештерките, ќе се одржат низа детски работилници.
Линк

Трета новост

Altr

Во соработка со Центарот за креативен развој ќе ја организира првата летна ЗОО-школа.
Линк

Настани