• Comments: 0
 • 04 July 2014 20:47
 • in Настани
 • by zadmin
 • Visits: 836
 • Last Modified: 16 October 2014 10:21
 • (Current Rating 0.0/5 Stars) Total Votes: 0

Летна Зоо школа

0 0
Од 16. Јуни, Зоолошката Градина Скопје ќе ја организира втората по ред летна Зоо школа
Од понеделник до петок, со почеток од 9-11 часот ке се водат работилници со забавна - рекреативна и едукативна тематика

Понеделник - Преставување на учесниците на оригинален Зоо начин и запознавање со животните од Зоолошката градина.
Вторник - Практикување на Зоо јога и креативно творење на одредено животно.
Среда - Преставување на животните преку англискиот јазик.
Четврток - Натпревар
Петок - Доделување на наградите и сертификатите.

На работилниците ќе се работи со дечиња од 5-10 годишна возраст.

Школата ќе одржи во следните термини:
16-20 јуни,
23-27 јуни,
7-11 јули,
14-18 јули,
21-25 јули,
28-1 август,
11-15 август,
18-22 август и
25-29 август

Цената на билетот за 5-те дневни работилници ќе изнесува 250 денари.

Пријавувањето може да се направи на следниот контакт тел. 071 360 117

Share
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Digg
 • Facebook
 • Technorati
 • Reddit
 • Yahoo Buzz
 • StumbleUpon

No Comments Yet...

Leave a reply

Name: Required Field.
Email Address: Required Field. Not visible
Website:
Captcha Code: Required Field.
Comment: Required Field.