• Comments: 0
 • 16 October 2014 04:22
 • in Настани
 • Visits: 1329
 • Last Modified: -/-
 • (Current Rating 0.0/5 Stars) Total Votes: 0

Последниот Зоо Фестивал за оваа сезона

0 0

Детскиот ЗОО фест е креативен концепт кој во себе вклучува пеење, забава, но и многу едукација. Двочасовната забава во импровизираната џунгла вклучува учење модерни танци, концерт на децата ѕвезди од „Поточиња” и едукативно катче каде се откриваат таленти и се учат интересни факти за животните. Дополнително, сите деца ќе имаат можност да присуствуваат на демо час по англиски јазик според програма за рано изучување на истиот.

Во Сабота, од 12:00 часот, започнува ЗОО Фест забавата во Зоолошката градина.

Share
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Digg
 • Facebook
 • Technorati
 • Reddit
 • Yahoo Buzz
 • StumbleUpon

No Comments Yet...

Leave a reply

Name: Required Field.
Email Address: Required Field. Not visible
Website:
Captcha Code: Required Field.
Comment: Required Field.