• Comments: 0
 • 26 June 2014 19:19
 • in Поминати Настани
 • by zadmin
 • Visits: 775
 • Last Modified: 22 July 2014 03:12
 • (Current Rating 0.0/5 Stars) Total Votes: 0

"Seavus" Изработка на маски на 31.03.2013

0 0
Работилницата ќе се организира во Зоолошката градина Скопје каде што престојуваат многу возбудливи животински видови, каде малите уметници ќе можат да се инспирираат и да ги изострат своите вештини во наблудување на природата и работа во различни креативни техники.
Share
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Digg
 • Facebook
 • Technorati
 • Reddit
 • Yahoo Buzz
 • StumbleUpon

No Comments Yet...

Leave a reply

Name: Required Field.
Email Address: Required Field. Not visible
Website:
Captcha Code: Required Field.
Comment: Required Field.