Зоо азбука
 • Comments: 0
 • 04 July 2014 16:11
 • in Настани
 • Visits: 674
 • Last Modified: 14 October 2014 02:29
 • (Current Rating 0.0/5 Stars) Total Votes: 0

Зоо Азбука

0 0
Организира втор циклус на настава по ЗОО-азбука во попладневните часови.
Секој вторник и четврток од 17 час и недела од 10 час ќе се одржуваат предавања во едукативниот центар. Наставата ќе трае од 24.06 - 13.07.2014

За подетални информаци пишете на маил или јавете се на контакт телефон 072 209 313
Share
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Digg
 • Facebook
 • Technorati
 • Reddit
 • Yahoo Buzz
 • StumbleUpon

No Comments Yet...

Leave a reply

Name: Required Field.
Email Address: Required Field. Not visible
Website:
Captcha Code: Required Field.
Comment: Required Field.