• Comments: 0
 • 16 October 2014 04:30
 • in Настани
 • Visits: 2578
 • Last Modified: 04 November 2014 01:14
 • (Current Rating 0.0/5 Stars) Total Votes: 0

Зоо Скопје - пример во регионот според бугарската државна телевизија

0 0
Според нивната анализа, животните во Зоолошката градина во Скопје се спокојни поради условите кои ги имаат.

-Разликите не се многу големи, но се суштински. Животните во Македонската Зоолошка се спокојни поради просторот во кој живееат, зеленилото со кое се опкружени, слободата која ја чувствуваат, смета новинарката Ирина Григорова.

Share
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Digg
 • Facebook
 • Technorati
 • Reddit
 • Yahoo Buzz
 • StumbleUpon

No Comments Yet...

Leave a reply

Name: Required Field.
Email Address: Required Field. Not visible
Website:
Captcha Code: Required Field.
Comment: Required Field.