Ценовник


УСЛУГИ                                                                                                                                      ЦЕНА / ДЕНАРИ             
      
 Поединечна посета  50,00                                        
 Училишна посета (организирана)  40,00
 Предучилишна посета (организирана)  30,00
 За лица со посебни потреби,лица сместени во домови  и центри за сместување влезот е бесплатен     /
 За деца до 3 (три) години влезот е бесплатен  /
 Билет за  ЗОО ВОЗ    /над    1 година старост  50,00
 Билет за јавање пони коњ/5 мин  50,00                         
 Билет за за прошетка со  кочија со пони коњ /30 мин  300,00
 Билет за статични коли/автоматски со жетон  30,00
 Билет за колички на акумулатор/5  мин                                                                                                                                                   40,00                                               
   
 ЕДУКАЦИЈА  
 Водење едукативна тура                                            1.500,00
 Роденденска забава без едукатор/2 часа  2.500,00
 Едукативна роденденска забава  со едукатор/до 50 гости/2 часа                                                                                                       3.500,00
 Предавање во зоолошка градина/2 часа  5.000,00
 Предавање во друга институција /2 часа  3.000,00 + патни тршоци 
   
 СПЕЦИЈАЛНИ НАСТАНИ
 Хранење                                                             1.000,00                                  
 Еден ден зоонеговател/над 16 години                                                                                                                              3.000,00
 Ноќна посета /тура до 5 посетители           3.000,00/по посетител
   
 ФОТОГРАФИРАЊЕ / и една слика  200,00
   
 ИЗНАЈМУВАЊЕ  
 Изнајмување на воз во зоолошка градина - Дневно /4 часа/  30.000,00
 Изнајмување на воз надвор од зоолошка градина - Дневно /4 часа/  45.000,00
 Изнајмување на предавална/2 часа  3.000,00
 Изнајмување на простор за специјални претстави,трибини,дебати - oтворен простор/2 часа  3.000,00                          
 Изнајмување на простор заспецијални претстави,трибини,дебати - затворен простор/2 часа  5.000,00
   
 Брендирани рекламни материјали / со лого и слика  
 Маица   300,00
 Капа   300,00
 Шалче  300,00
 Чадор  300,00
 Шоља  300,00
   300,00